Tachográf webshop

Bejelentkezés az Intranetbe

Adatkiértékelés, adatfeldolgozás

TIS-WEB Online adatkezelés flották számára

  Határtalan és JÖVŐÁLLÓ!   A TIS-Web® nem igényel költséges beruházásokat. Nincs szükség hozzá sem informatikai infrastruktúrára, sem informatikai ismeretekre. Amennyiben professzionális adatkiértékelésre van... TOVÁBB »

DTCO-Smart Link

    DTCO® SmartLink interfész és VDO Driver alkalmazás   Az okostelefonok már régóta állandó társai a hivatásos járművezetőknek. E korszerű eszközök mostantól a járművezetéssel... TOVÁBB »

DLKPro TisCompact

  DLKPro EE   A VDO továbbfejlesztett adatletöltő kulcs termékcsaládja, a DLKPro révén tovább tökéletesíti a tachográfadatok kezelését; az új készülékek egy eszközben... TOVÁBB »

DLK Pro tachográf és kártya adatletöltő kulcs

Hordozható adatletöltő kulcs, mely egyben kártya és jármű adatai leolvasására is alkalmas; érintésérzékeny képernyővel és opcionális integrált kártyaolvasóval.    Ez... TOVÁBB »

Chipkártya olvasó

A Siemens VDO chipkártya olvasója főként a járműpark-kezelés szakemberei számára nyújt hasznos segítséget. Ez a praktikus eszköz PC-hez, vagy notebookhoz... TOVÁBB »

Download terminal PRO

Adatletöltő terminálunk a digitális tachográf által rögzített adatok letöltésére szolgál, melynek használatát főként a nagyobb gépjárműflották számára ajánljuk. Ezzel az... TOVÁBB »
Ügyfélszolgálat: +36(1) 403-2533 / vdo@transautomat.hu
Központ: +36(1) 405-1849 / vdo@transautomat.hu

A TransAutomat Kft. a VDO Kienzle illetve Continental Automotive GmbH
termékeinek magyarországi vezérképviselete.