Tachográf webshop

Bejelentkezés az Intranetbe

Cégünkről

Cégünk 1991-ben alakult a VDO-Kienzle magyarországi vezérképviseleteként. A VDO Kienzle átszerveződésével ezt az üzleti csoportot jelenleg Continental Automotive GmbH-nak hívják, amely működését, elveit, és termékeit tekintve nem változott az elmúlt évtizedek során.

A kezdetekben a cég legfőbb tevékenysége a VDO-Kienzle tachográf készülékek (menetírók) és ezek tartozékainak (pl. diagramtárcsák) forgalmazása volt, majd termékkörünk fogyasztásmérőkkel, sebesség korlátozókkal, műszerfal műszerekkel, diagramtárcsa kiértékelőkkel, járműpark kezelő rendszerekkel bővült. 

A szállítmányozói, fuvarozói érdekképviseletekkel (pl. MKFE, NIT, FUVINFO), valamint a közlekedéspolitika felügyeleti szerveivel (Gazdasági és Közlekedési Minisztérium, Nemzeti Közlekedési Hatóság és az egyes megyék Felügyeletei, ORFK, VPOP) kialakított szoros együttműködésünkrévén Partnereink mindig időben megkapják a járműipart, illetve a közlekedéspolitikát érintő  legújabb információkat, értesülnek a legújabb rendelkezésekről.

Ügyfélszolgálat: +36(1) 403-2533 / vdo@transautomat.hu
Központ: +36(1) 405-1849 / vdo@transautomat.hu

A TransAutomat Kft. a VDO Kienzle illetve Continental Automotive GmbH
termékeinek magyarországi vezérképviselete.