Tachográf webshop

Bejelentkezés az Intranetbe

Digitális Tachográf 2.2

 
 
 DTCO® 2.2

A Continental számos új funkcióval látta el a VDO DTCO 2.2 digitális tachográfját  a még nagyobb hatékonyság, kényelem és biztonságos használat érdekében. Ebbe beletartozik a vezetési és pihenő idők hatékonyabb felhasználásának kialakítása ugyanúgy, mint az adatletöltés sebességének növelése. Ami ennél is jelentősebb, hogy a teljes rendszer teljesítménye és stabilitása növekedett a DTCO 2.1 modellhez képest. Ennek eredménye, hogy a szállítmányozó cégek és flotta menedzserek részére egy olyan eszköz áll rendelkezésre, mely azon kívül, hogy megfelel a jelenleg érvényben lévő jogszabályoknak, de további profit növekedést is eredményezhet.

  Melyek ezek az új fejlesztések?

VDO counter ( számolás) funkciójának hatékonyság növelése

Olyan, mint egy intelligens fedélzeti egység, mely folyamatosan tájékoztatja a vezetőt a még felhasználható vezetési időről, kibővítve a számolást a következő heti pihenő ideig, kalkulálva a vonaton és hajón töltött időt is. Informál az elmúlt munka és pihenő időről. Ezekkel  a funkciókkal elérhető a legoptimálisabb munkaidő végzés.

  Jelentősen gyorsabb adatletöltés

A tovább fejlesztett programnak köszönhetően harmadára csökkenthető az eddigi adat letöltési idő.

Egyszerűsített felhasználói utasítások

A tachográf funkcióinak beállításait elvégezhetjük a járműben lévő interfészeken keresztül, mint az érintőképernyő vagy a multifunkcionális kormány vezérlő. Az okos telefonnal rendelkezők a fenti beállításokat a VDO TIS-Web járművezetői app felhasználásával a VDO Smart linken keresztül tudják megtenni.

·         Új külső megjelenés

Egy kis „ráncfelvarrással” a DTCO modernebb megjelenést kapott, mely a járművek tisztavonalú, elegáns műszerfalához jobban illeszkedik.

A külső panel kialakításánál figyelembe vették a felhasználók véleményét, hogy a biztonságos működés mellett a minél egyszerűbb használhatóság is érvényesüljön.

·         DTCO adatok a flotta menedzserek részére

A DTCO Geoloc beépítésével a GPS adatokhoz is hozzáférünk, rögzíteni tudunk a fogyasztási adatokat, a jármű teljes súlyát, diagnosztikai adatokat.

 

Ezek segítségével optimalizálni lehet az útvonalat, csökkentve a fogyasztást, növelve a szállítási kapacitást.

 
 
A VDO digitális tachográfja készen áll, hogy lehetővé tegye felhasználói
számára az új funkciók nyújtotta előnyöket

“Minden perc számít”!

További Információt az alábbi telefonszámokon kaphat: 
+(361) 4024740, +(361) 4032533

 

Ügyfélszolgálat: +36(1) 403-2533 / vdo@transautomat.hu
Központ: +36(1) 405-1849 / vdo@transautomat.hu

A TransAutomat Kft. a VDO Kienzle illetve Continental Automotive GmbH
termékeinek magyarországi vezérképviselete.