Tachográf webshop

Bejelentkezés az Intranetbe

DTCO-Smart Link

 

 

DTCO® SmartLink interfész és VDO Driver alkalmazás

 

Az okostelefonok már régóta állandó társai a hivatásos járművezetőknek.
E korszerű eszközök mostantól a járművezetéssel kapcsolatos napi teendőiket is megkönnyíthetik.
Az új DTCO® SmartLink bluetooth-kapcsolatot használ a digitális tachográf és az okostelefon közötti közvetlen,
valós idejű adattovábbításra. A DTCO® SmartLink interfészt csak be kell helyezni a tachográf előlapi adatcsatlakozójába,
majd miután létrejött a bluetooth-kapcsolat az okostelefonnal, a járművezető azonnal elkezdheti kihasználni az alkalmazások összes előnyét.

 

példák a telefonon való megjelenésre:

 

       
       

 A VDO Driver alkalmazás révén az okostelefon a tachográf távvezérlőjévé válhat. Az okostelefon képernyőjén megjelenik a tachográf kijelzője és kezelőfelülete, így minden funkció a megszokott módon érhető el – a telefonról. A járművezető átállíthatja a tevékenységkapcsolót, kiadathatja a kártyát, nyomtatásokat készíthet, valamint kivétel nélkül minden funkciót elérhet a menüben a tachográf megérintése nélkül.
A VDO Driver alkalmazás afféle személyi asszisztensként is funkcionál. A járművezető tiszta, egyértelmű, grafikus formában tekintheti át a vezetési és pihenőidejét az okostelefonon, méghozzá a DTCO® 2.0 VDO Counter funkciójánakköszönhetően valós időben. Így egy pillantással meggyőződhet róla, hogy pontosan mennyi időt vezethet még szabályosan, vagy éppen arról, hogy mennyi van még hátra a napi pihenőidejéből. Az aktuális idők mellett a járművezető áttekintheti napi és heti nézetben is az aktuálisan kalkulált időket, így segít neki okostelefonja jobban megtervezni a munkáját.
Az alkalmazás egy naptár funkciót is tartalmaz, mellyel a járművezető a kártyáján tárolt időszak adatait tekintheti át.
A TIS-Web® ügyfelek számára lehetőség nyílik a TIS-Web® üzenetküldő alkalmazás használatára is, mellyen keresztül a flottamenedzserek és a járművezetők üzeneteket válthatnak egymással. A járművezető okostelefonján keresztül hozzáférhetővé teheti a flottamenedzser számára a VDO Counter adatait is a TIS-Web® –ben, így az irodában is tervezhetőbbé válik a járművezető munkája.
A távvezérlés funkció a DTCO® 1.3-as verziójától, a naptár funkció az 1.4-es verziótól,a VDO Counter pedig a 2.0-ás verziótól érhető el. A VDO Driver alkalmazás az Android 2.3 operációs rendszertől elérhető.

A VDO Driver alkalmazás a 2013-as év folyamán az Apple iOS operációs rendszert használó telefonokra is megjelenik.

 

 A termék megvásárolható az alábbi linken:  www.transautomatshop.hu

 

 

 

Letölthető dokumentumok

Ügyfélszolgálat: +36(1) 403-2533 / vdo@transautomat.hu
Központ: +36(1) 405-1849 / vdo@transautomat.hu

A TransAutomat Kft. a VDO Kienzle illetve Continental Automotive GmbH
termékeinek magyarországi vezérképviselete.