Tachográf webshop

Bejelentkezés az Intranetbe

Gumiszervizek figyelmébe: ÚJ VDO REDI keréknyomásmérő szenzor!

Amint az az Ön számára is bizonyára ismeretes, a 2010/48/EK irányelv rendelkezéseinek megfelelően

2012 november 1. óta az Európai Unió területén belül kiadott összes új M1 kategóriás típusengedély egyik feltétele lett a gyárilag beépített gumiabroncsnyomás-ellenőrző rendszer.  A 661/2009/EK rendelet alapján pedig 2014 november 1-jétől minden az EU tagállamaiban újonnan forgalomba helyezett M1 kategóriájú gépjárműnek kötelezően gumiabroncsnyomás-ellenőrző rendszerrel (TPMS / RDKS) kell rendelkeznie.

 

Ez a gyakorlatban annyit tesz, hogy idővel egyre több és több olyan ügyfél látogat el Önökhöz, akinek az autója rendelkezik TPMS-sel. A gumijavítást, gumiszerelést követően nem irányíthat mindenkit márkaszervizbe a TPMS-sel kapcsolatos teendők miatt; a jobb kiszolgálás és az elégedettebb ügyfelek érdekében Önnek kell felkészültnek lennie!

A TPMS-sel szerelt járműveken végzett gumiszerviz persze hosszabb a munkafolyamatokat jelent az Ön, valamint hosszabb várakozási időt az Ön ügyfelei számára.  Mindemellett a számos különböző gyári, utólagos, és univerzális szenzor jelenléte körülményesebb logisztikát és készletgazdálkodást eredményez.


Az Ön célja a minél teljeskörűbb és gyorsabb kiszolgálás, minél alacsonyabban tartott készletszint mellett. Mi tudjuk a megoldást!

VDO REDI szenzor - VDO REDI szenzor -

Nincs többé elfekvő készlet, nincs több elküldött autó!

--> Az új VDO REDI szenzor mindössze három variánssal lefedi közel a teljes járműpalettát!

 

Nincs többé speciális szelepkulcs, javítókészlet, ilyen-olyan meghúzási nyomaték, nincs több körülményes szerelés!

--> A VDO REDI szenzor a piacon egyedülállóan szelep nélküli, könnyen szerelhető kivitelben készül!

 

A piacon elérhető egyéb univerzális szenzoroktól eltérően a VDO REDI szenzor az abroncs szelepétől teljesen független: egy gumiházban foglal helyet, melyet a gumiabroncs belső felületére kell felragasztani egy speciális ragasztóanyaggal. Szerelése a ragasztásos rögzítéstechnológiának köszönhetően egyedülállóan könnyű és gyors. 

Mert a VDO mindig egy lépéssel előrébb jár.

 

Készüljön fel Ön is még időben, tegye könnyebbé a saját munkáját; ehhez a Trans-Automat Kft. minden segítséget megad Önnek!

Nálunk megkaphatja a szükséges felvilágosítást, illetve beszerezheti a munkájához szükséges eszközöket is. Szenzor aktiváló, ellenőrző, illetve programozó célműszerekkel, valamint univerzális és gyári szenzorokkal, szereléshez szükséges eszközökkel, segédanyagokkal állunk szíves rendelkezésére.

A Continental és a VDO márka évtizedes tapasztalattal rendelkezik a direkt TPMS rendszerek területén, mind OEM, mind pedig utólagos megoldás tekintetében teljeskörű megoldást kínálva.

 

 

Ügyfélszolgálat: +36(1) 403-2533 / vdo@transautomat.hu
Központ: +36(1) 405-1849 / vdo@transautomat.hu

A TransAutomat Kft. a VDO Kienzle illetve Continental Automotive GmbH
termékeinek magyarországi vezérképviselete.