Tachográf webshop

Bejelentkezés az Intranetbe

Magyarországon elsőként!!! Intelligens Tachográf DTCO 4.0

VDO DTCO® 4.0


Magyarországon elsőként cégünknél elérhető a VDO 4.0 intelligens tachográf!

 

 

  

2019. június 15-től az újonnan regisztrált vagy újonnan felszerelt, 3,5 tonnát meghaladó, kereskedelmi célokra használt járművet új generációs digitális tachográfral kell felszerelni. A 165/2014 új uniós rendelet célja a közúti biztonság további javítása, az európai belföldi piacon a verseny garantálása és a digitális tachográfok manipulációjának megakadályozása.
A DTCO ® 4.0 egy innovatív DSRC antennával rendelkezik, amely a szélvédőre van szerelve. A piaci megoldásoktól eltérően itt nincs szükség a jármű elektromos vagy elektronikus rendszereinek módosítására.

A 165/2014 EU rendeletnek megfelelően lehetővé kell tenni, hogy a felügyeleti hatóságok titkosított információkat kérjenek a járművön az EU által meghatározott DSRC (dedikált rövid távú kommunikáció) rendszeren keresztűl. A járművezetővel kapcsolatos adatok, például a vezetési és pihenőidők azonban nem kerülnek továbbításra. Amennyiben szabálytalanságok merülnek fel, a járművek ellenőrzés céljából megállíthatók, ahogy azt eddig is megtették a hatósági szakemberek.

A DTCO ® 4.0 tartalmaz egy integrált GNSS modult, amely hozzáférést biztosít a műholdas rendszerekhez, mint például a Galileo, a GPS és a GLONASS. A műholdas helymeghatározás segítségével a tachográf rögzíti a napi munkaidejének kezdetén és végén, valamint három órás aktív vezetési idő eltelte után a pontos koordinátákat.

 

 

Kattintson Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal! 

 

 

 

 

Letölthető dokumentumok

  • - byte
Ügyfélszolgálat: +36(1) 403-2533 / vdo@transautomat.hu
Központ: +36(1) 405-1849 / vdo@transautomat.hu

A TransAutomat Kft. a VDO Kienzle illetve Continental Automotive GmbH
termékeinek magyarországi vezérképviselete.