Tachográf webshop

Bejelentkezés az Intranetbe

Pedal Interface II

A VDO Pedal Interface II egyszerű és költség-hatékony eszköz a motor teljesítmény és az elektronikus motor szabályozás együttes ellenőrzésére. A rendszer segít megfelelni azoknak a kereskedelmi járműveket érintő egyre magasabb elvárásoknak, melyek a növekvő közlekedési forgalom visszaszorítását célozzák, mindemellett biztonsági előnyt és költség-ráfordítási hasznot, valamint környezetvédelmi szempontból nagyobb védelmet is kínál.

A Pedal Inetrface megfelel az Európai Unió azon direktívájának, mely 2005. januárjában lépett életbe és a 3,5 tonna össztömeg feletti új tehergépjárművek és buszok sebességkorlátozó berendezéssel történő felszerelését írja elő. 2006. februárjától Európa-szerte minden 3,5 tonna feletti járművel szemben már általános elvárás a megfelelő sebességkorlátozó berendezés.

A káros anyag kibocsátási előírások folyamatos szigorodása kötelezővé tette az elektronikus motorvezérlési rendszerek (EDC, E-Gas, stb.) alkalmazását. Ezzel egy időben az olyan sebesség szabályozó kiegészítő funkciók, mint a Tempomat, a közúti sebesség korlátozó, vagy a PTO (Power Take Off) alkalmazása gyakran nem vagy csak erősen korlátozott mértékben lehetséges.

A VDO Pedal Interface II egyszerű és költség-kímélő megoldást kínál arra, hogy a széria motorokat hozzáigazítsák az egyes felhasználási területekhez.
A rendszer olyan elektronikus vezérlőt tartalmaz, melyet a pedál és a motorvezérlő egység közé szerelnek be. Igény esetén a beállítások megváltoztathatóak, így aktiválhatóak a kívánt kiegészítő funkciók, így elkerülhető a jármű elektronikus motorvezérlő rendszerének hardveres vagy szoftveres módosítása.

 Az egyedi igényektől függően az alábbi kiegészítő funkciók aktiválhatóak:

  • Cruise Control (Tempomat funkció)
  • Maximális motor és közúti sebesség korlátozás
  • Rögzített motor sebesség kontroll
  • Változtatható motor sebesség kontroll
  • Pedál pozíció korlátozás

Felhasználási lehetőségek:

  • Személyautókban és furgonokban Tempomat-ként
  • Könnyű tehergépjárművekben közúti sebességhatárolóként
  • Átalakított járművekben motor sebesség szabályozóként

A VDO Pedal Interface II univerzálisan alkalmazható ( a VDO által megjelölt járművekben.) A berendezést erre kiképzett és feljogosított szerviz partnereink a megfelelő szoftverek segítségével állítják be a kívánt funkciókat.

Letölthető dokumentumok

  • - byte
Ügyfélszolgálat: +36(1) 403-2533 / vdo@transautomat.hu
Központ: +36(1) 405-1849 / vdo@transautomat.hu

A TransAutomat Kft. a VDO Kienzle illetve Continental Automotive GmbH
termékeinek magyarországi vezérképviselete.