Tachográf webshop

Bejelentkezés az Intranetbe

Szerviz, országos hálózat

25 éve Ügyfeleink szolgálatában

A Trans-Automat Kft. fennállása óta arra törekszik, hogy ügyfeleinek és üzleti partnereinek minden tekintetben teljes körű kiszolgálást, illetve segítségnyújtást biztosítson.

Szervizhálózat

Országos szervizpartneri hálózat

Szerződéses szervizpartnereinknek köszönhetően az ország bármely területén jelentkező meghibásodások a lehető legrövidebb időn belül elháríthatók, és az időszakos vizsgálatok is a lehető legkisebb földrajzi távolságon belül elvégezhetők. Hálózatunk ma már több mint 250 tagot számlál és elérte az országos lefedettséget.Készülék meghibásodás, illetve időpont egyeztetés esetén keressék szervizünket:

Szervizvezető: Serfőző Gyula


Munkafelvétel, ügyfélszolgálat:
+36(1) 403-2533, +36(1) 405-1849;
+36(1) 405-1850, 


 Feljogosított szervizparnereinket itt találja!

Digitális tachográfok aktiválása, kalibrálása,

adatainak letöltése:

   A VDO digitális menetírók első belföldi        üzembe helyezését és kalibrálását  rövid      határidővel, nagyobb járműpark esetén az    Önök telephelyére történő kiszállással  is    vállaljuk. Igény esetén a digitális  tachográf  adatainak letöltését, és mentését is    vállaljuk

       

Beépítés:


  Cégünknél az összes      általunk forgalmazott VDO  termék beszerelése  megrendelhető. A jármű  megtekintését és a  szerelési munka  felmérését követően  árajánlatot adunk mind a  járműtípusnak megfelelő  berendezésről, mind pedig  munkadíjainkról.

Javítás:

 

  Vállaljuk az általunk forgalmazott    VDO  készülékek a gyártómű  előírásainak    megfelelő mindennemű  javítását:  KTCO 1318, FTCO 1319  típusjelű  lapos, és az MTCO 1324  típusú  moduláris tachográfok,  valamint az  EDM 1404 típusjelű  átfolyásmérő  kamrák javítását.      

 

Kalibrálás:

 

Illesztés   Ezt a 2 évenként    kötelezően elvégzendő    ellenőrzést szervizünk a  görgőpárra telepített  vizsgáló berendezésé-  nek (röviden ATC-nek)  köszönhetően pontosan,  és rendkívül gyorsan  végzi el.

     

 

 

Ügyfélszolgálat: +36(1) 403-2533 / vdo@transautomat.hu
Központ: +36(1) 405-1849 / vdo@transautomat.hu

A TransAutomat Kft. a VDO Kienzle illetve Continental Automotive GmbH
termékeinek magyarországi vezérképviselete.