Tachográf webshop

Bejelentkezés az Intranetbe

Szolgáltatásaink

I-Fleet flottamenedzsment

Az i-Fleet flottamenedzsment rendszer a közúti árufuvarozás területére kifejlesztett műholdas (GPS) alapú gépjárműkövető és –irányító rendszer, amely az alapvető követő, irányító és elszámolást támogató funkcióival számos területen támogatja az operatív...TOVÁBB »

E-útdíj

Tisztelt tehergépjármű üzembentartó! Bizonyára Ön is értesült arról, hogy 2013. július 1-től hazánkban is bevezetésre kerül a megtett úttal arányos elektronikus útdíjfizetési rendszer, mely a magyar úthálózat (autópályák, autóutak,...TOVÁBB »

Tachográf kalibrálás (Illesztés)

Ezt a 2 évenként kötelezően elvégzendő ellenőrzést szervizünk a görgőpadra telepített vizsgáló berendezésének (röviden ATC-nek) köszönhetően pontosan, és rendkívül gyorsan végzi el. A kalibrálást (illesztést) és OMH minősítést a...TOVÁBB »

VDO termékek beépítése

 Cégünknél az összes általunk forgalmazott VDO termék beszerelése megrendelhető. A jármű megtekintését és a szerelési munka felmérését követően árajánlatot adunk mind a járműtípusnak megfelelő berendezésről, mind pedig...TOVÁBB »

Műszer Kalibrálás

  Szerviz műszer Laborunk OMH által hitelesített VDO KBE1602 típusú kalibráló célműszerrel végzi a VDO gyártmányú MTC, STC, CTC típusú műszerek éves kalibrálását. A műszerek kalibrálása a minden funkcióra...TOVÁBB »

Szerviz, országos hálózat

25 éve Ügyfeleink szolgálatában A Trans-Automat Kft. fennállása óta arra törekszik, hogy ügyfeleinek és üzleti partnereinek minden tekintetben teljes körű kiszolgálást, illetve segítségnyújtást biztosítson. Országos szervizpartneri hálózat Szerződéses...TOVÁBB »

Képzés

Ügyfeleink és szerződéses partnereink képzésére önálló Oktató Kabinetet alakítottunk ki, ahol minden technikai és személyi feltétel adott ahhoz, hogy képzéseinket, szemináriumainkat a legkorszerűbb körülmények között bonyolíthassuk...TOVÁBB »

Szaktanácsadás

  TACHOGRÁF ÜZEMELTETÉSÉVEL KAPCSOLATOS SZAKTANÁCSADÁS Az 561/2006 EK rendelet 3. fejezet - szállítási vállalkozások felelősségi köre 10. cikkében kimondja, hogy a vállalkozónak  kötelessége ellenőrizni a gépjárművezetők vezetési, és pihenőidejét. Cégünk vállalja a analóg...TOVÁBB »

Tachográf bérkiértékelés

 Vállaljuk analóg és digitális tachográf adatok bérkiértékelését, letöltését. A hatályos jogszabályok alapján értékeljük a korongokon található regisztrátumokat illetve digitális adatokat. A Nemzeti Közlekedési Hatóság követelményeinek megfelelően elkészítjük a...TOVÁBB »
Ügyfélszolgálat: +36(1) 403-2533 / vdo@transautomat.hu
Központ: +36(1) 405-1849 / vdo@transautomat.hu

A TransAutomat Kft. a VDO Kienzle illetve Continental Automotive GmbH
termékeinek magyarországi vezérképviselete.