IAA Transportation 2022


IAA Transportation 2022

IAA Transportation 2022

A kihívások leküzdése. Lehetőségek megragadása. Együtt.

A közlekedési ágazat a jövőre készül: a holnap közúti árufuvarozása összekapcsolt, automatizált és a lehető legfenntarthatóbb lesz. A Continental az egyik vezető originális berendezések beszállítója, és a technológiai vállalat körültekintően néz szembe ezekkel a változásokkal. A Continental úttörő technológiákat fejleszt a kereskedelmi közlekedés biztonságosabbá, hatékonyabbá és összekapcsoltabbá tétele érdekében. A cég termékei és szolgáltatásai jelentős hatást fejtenek ki a haszongépjármű-gyártók és az utángyártók számára. Előnyük a széles portfólió és a teljesen integrált rendszerek. A portfólió abroncsokat, digitális gumiabroncs-felügyeletet, flottakezelést, telematikai megoldásokat, elektronikus naplózási eszközöket (ELD) és tachográfokat, tömlőket, légrugókat, elektronikus vezérlőegységeket (ECU), kijelzőket, hajtáslánc- és kipufogógáz-utókezelő rendszereket, érzékelőket, fejlett vezetést segítő rendszereket, valamint eHorizon térképeket és eseményeket, valamint felhő alapú szolgáltatásokat tartalmaz.

Az IAA TRANSPORTATION rendezvényen a Continental stand látogatói számos megoldást tapasztalhatnak meg a mobil jövő teherszállítási kihívásaira.

Az egyszerű adatexportálás érdekében- VDO Link egyetlen mozdulattal összekapcsolja a tachográfot és a felhőt. A VDO Link egy praktikus plug-and-play megoldás, amely a jövőben megkönnyíti a teljesítést a kis- és közepes méretű flották számára. Tekintse meg, hogyan válnak elérhetővé a valós idejű tachográf- és járműadatok, még a megfelelő csatlakozás nélküli járművekben is.

A jövőre nézve – a DTCO 4.1.

Ismerje meg a 2. verziójú intelligens tachográfot, amelyet 2023 augusztusától kell beszerelni a 3,5 tonna feletti újonnan regisztrált járművekbe az EU I. mobilitási csomagjának megfelelően.

A nagyobb hatékonyság érdekében – VDO flottaszolgáltatások. Tudja meg, miért hívják a TIS-Web®-et most VDO Fleetnek, és hogy ez az új felhőalapú megoldás hogyan teszi lehetővé a jogi követelmények biztonságos teljesítését, illetve, hogy még több időt takarítson meg a napi rutinokkal.

Szeptember 19-25 | Deutsche Messe AG, Hanover | Hall H12, C29 sátor

Időpontfoglalás