Termékek

TisWeb adatkezelő és kiértékelő szoftver

TisWeb adatkezelő és kiértékelő szoftver

A nagyobb adatbiztonság és hatékonyság érdekében

TIS-WEB® ADATKEZELÉS 5.0 - A NAGYOBB ADATBIZTONSÁG ÉS HATÉKONYSÁG ÉRDEKÉBEN

  • A TIS-Web ® DMM 5.0 segít az adatarchiválás jogi követelményeinek teljesítésében illetve a gépjárművezetők és járművek vonatkozó előírásoknak megfelelő kiértékelésében
  • A felhasználói felület könnyebben használható
  • A járművek és a járművezetők rendelkezésre állása, a vezetési és pihenőidő, valamint a jogsértések áttekintése
  • Gyakorlati emlékeztető funkciók a letöltési határidők, akár a járművezetőikártya lejárati dátumának, a vezetői engedély felülvizsgálatának, valamint a karbantartási és kalibrálási dátumoknak
  • Széles körű statisztika és jelentés a jogsértésekről, a jármű kezeléséről, az üzemanyag-fogyasztásról, a sebesség- és sebességprofilokról. stb….

TIS-WEB® DMM 5.0 AZ OPTIMÁLIS FLOTTAKEZELÉSHEZ

Ez lehetővé teszi, hogy teljesítse a járművek és a járművezetők adatainak archiválására vonatkozó európai törvényi rendelkezéseket. A TIS-Web ® DMM 5.0 azonban ennél sokkal többre képes. A továbbfejlesztett felhasználói felülettel a TIS-Web ® DMM 5.0 most még egyszerűbb és világosabb. A járművezetőkre, járművekre, vezetési stílusra, tachográfokra és még sok mindenre kiterjedő, jól láthatóan megjelenített adatok segítségével még könnyebb kezelni flottáját.

A TIS-Web ® Data Management 5.0 az európai jogszabályoknak megfelelően archiválja a vezető és a jármű adatait. Megtekintheti, hogy mely tachográf verziókat és letöltési eszközöket használták fel az adatok feltöltésére. Egy gombnyomással ellenőrizheti a vezetési és pihenőidőre, valamint a sebességre vonatkozó előírások betartását, és egy pillanat alatt információkat kaphat a jogsértésekről.

A TIS-Web ® Data Management 5.0 megjeleníti a vezetési és pihenőidőket, valamint a járművezetők hátralévő vezetési és pihenőidejét. Ez lehetővé teszi az ütemezési feladatok gyorsabb elvégzését. 

Tökéletesítheti a vezetési stílusokat vezetőivel együtt, több mint 18 különböző jelentés segítségével a tevékenységekről az üzemanyag-fogyasztásról, a sebességről, a sebességprofilról stb.

A praktikus emlékeztető funkció időben tájékoztatja Önt és vezetőit arról, hogy megfelelő időben történjen a jármű és a járművezető adatok letöltése. Mindig tudja, mikor kell meghosszabbítani bizonyos vezetői vagy vállalati kártyákat, és bizonyos vezetői engedélyeket felül kell vizsgálni. Ön automatikusan tájékoztatást kap a közelgő szerviz-, karbantartási és kalibrálási időpontokról.  
Amennyiben meg kívánja vásárolni kattintson ide :

Időpontfoglalás