Termékek

Az új WorkshopTab 2

Az új WorkshopTab 2

Az új WorkshopTab 2 előnyei:

• Kompaktabb. A kártyanyílás cserélhető és mélyebben integrálható, így a műhelykártya kevésbé áll ki.

• Robusztusabb. Minden ütköző él keménygumiból készült.

• Nagyobb. A képernyő átlója 20%-kal, 29,5 centiméterre nőtt.

• Világosabb. Több, mint kétszeres fénysűrűség.

• Tisztábban látható. A kijelzőn megjelenő tartalom még közvetlen napfényben is látható, természetesnek és színhűnek tűnik.

• Gyorsabb. Gyorsan elindul és gördülékenyebben működik az új Intel Pentium processzornak köszönhetően.

Könnyen átviheti meglévő licenceit és adatait a WorkshopTab-ról az új WorkshopTab 2-re. A dokkolóállomáson kívül minden tartozék használható a WorkshopTab 2-vel is

Újítsa meg műhelyét az új WorkshopTab 2-vel

2024 végén minden határon átmenő forgalomban használt, 3,5 tonnát meghaladó össztömegű járművet, amiben még analóg vagy digitális tachográf van (pl. DTCO® 3.x-ig), fel kell szerelni az intelligens tachográf második verziójával. Mindössze hat hónappal később az első verziójú intelligens tachográffal felszerelt járműveket fel kell szerelni egy második verziójú intelligens tachográffal. A WorkshopTab 2 segítségével műhelye ideálisan fel tud készülni ezekre a változásokra.

Kitas 4.0 Dokumentáció

A VDO WorkshopTab 2 segítségével ellenőrizheti a megfelelő DTCO®-hoz definiált KITAS 4.0-t, és regisztrálhatja a megfelelő plombát a kezdeti telepítés során. Ez biztosítja a plomba nyomon követhetőségét. Az integrált WorkshopTab kamerával kényelmesen regisztrálhatja a KITAS-t és az új plombát a QR kód beolvasásával. A VDO előnyös felhőmegoldást is kínál a KITAS 4.0 megfelelő dokumentációjához és az új plombájához.

Ha van szolgáltatási szerződése, az összes tesztreleváns dokumentumot és fájlt a felhőbe mentheti, így a minimálisra csökkentheti az adatkezelést.

Kapcsolódó szolgáltatások

Időpontfoglalás